More


  Pompierii sunt DISPERAŢI! HECTARE întregi de vegetaţie sunt făcute SCRUM

  =

  foc

  În cursul zilei de ieri, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru limitarea şi stingerea unui număr de trei incendii în spaţii deschise, unul în spaţiu închis şi o intervenţie în scopul deservirii populaţiei cu apă.
  Urgenţele au fost anunţate prin apelul unic 112, fiind semnalate în decurs de 14 ore, de ieri dimineaţă.
  Pompierii au intervenit prompt pentru lichidarea incendiilor de vegetaţie uscată izbucnite pe raza localităţilor Tătărăşti (au ars aproximativ şapte hectare de mirişte), Mărtineşti (au ars aproximativ un hectar de vegetaţie uscată) şi Negreşti Oaş (au ars aproximativ 300 m2 de vegetaţie uscată).
  Apoi în jurul orei 10:50, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, au intervenit de urgenţă pentru lichidarea unui incendiu la o societate comercială din Satu Mare, unde ardeau depunerile din interiorul unei ţevi a sistemului de exhaustare al unui utilaj, existând pericolul extinderii focarului la întreaga societate comercială. Incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un muncitor care a perforat ţeava exhaustoare, în vederea montării unui suport metallic.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img