More  PROMENADĂ în Piaţa de MAŞINI. Lume MULTĂ, cumpărători PUŢINI

  - Advertisement -

  masini1

  Piaţa de maşini din Satu Mare a fost azi plină de curioşi care, profitând şi de vremea frumoasă de afară, au ales să-şi petreacă dimineaţa de duminică printr-o plimbare în acest loc.

  masini2

  Oferta era destul de generoasă, sute de maşini, de toate categoriile, fiind aduse aici în speranţa că vor fi vândute.

  masini3

  Erau şi maşini mai vechi, fabricate în perioada 1995-2000, a căror preţ oscila, în funcţie de capacităţile maşini, între 1.000 şi 1.800 de euro, maşini construite în perioada 2.000-2.005, a căror preţ oscila între 1.500 şi 3.500 de euro, dar şi maşni construite în perioada 2.005-2010, sau chiar mai noi, preţul acestora urcând de la 3.000 până la 10-11.000 de euro.

  masini4

  Pentru a-i atrage pe clienţi, vânzătorii oferea tot felul de bonificaţii, cum ar fi un set de cauciucuri de iarnă, un set de jenţi sau altele.

  masini5

  Din păcate, însă, pentru vânzători, cumpărătorii erau foarte puţini. Mai mulţi erau curioşii care se arătau interesaţi de preţul unor maşini, de capacităţile acesteia şi de cât de mult poate negocia cu vânzătorul.

  masini6

  Potrivit vânzătorilor, piaţa auto din Satu Mare se mişcă foarte greu, iar vânzările sunt foarte puţine. Maşinile mici şi ieftine, precum VW Polo, VW Golf, Skoda Fabia sau alte maşini din aceeaşi clasă sunt cele mai căutate de sătmăreni. Însă şi în cazul acestora vânzările sunt slabe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts