More


  Sătmărenii, îndemnaţi să-şi pregătească maşinile pentru concediu

  - Advertisement -

  service

  Mare, munte, soare, căldură. Într-un cuvânt: vacanţă! Concediile sunt, probabil, deja programate, iar temperaturile de peste 30 de grade Celsius la umbră au venit şi ele. Prin urmare, maşinile trebuie pregătite pentru vacanţă. Iar cum nimeni nu îşi doreşte să rămână în drum spre Grecia, Turcia sau, de ce nu, spre Spania, de exemplu, să-şi facă nervi şi să aibă de plătit bani neprevăzuţi prin service-uri, sătmărenii trebuie să îşi pregătească maşinile din timp. Iar riscurile pot fi limitate dacă, înainte de a pleca la drum, automobilul este supus unei verificări atente. Care nu durează mai mult de o jumătate de oră.

  Recomandări generale
  Directorul de vânzări al GerBog, Gergo Butka, societate cu peste două decenii de experienţă în domeniul service-urilor auto, face nişte recomandări importante înainte ca orice sătmărean să pornească la drum. “Sunt anumite lucruri care din punct de vedere al întreţinerii unei maşini şi al pregătirii unui concediu trebuie respectate. Noi le recomandăm, în primul rând, sătmărenilor să facă o inspecţie aprofundată a autoturismului înainte de a pleca la drum sute sau mii de kilometri. Trebuie să se uite la nivelul de ulei, la motor, să verifice într-un service autorizat sistemul de direcţie, să evalueze starea anvelopelor, sistemul de climatizare, mai ales că acum este caniculă. Şi să nu uităm de echipamentele de siguranţă şi securitate”, a spus Gergo Butka.

  Evaluarea maşinii, într-o jumătate de oră
  Gergo Butka mai spune că o evaluare a maşinii nu durează mai mult de o jumătate de oră, dar efortul merită. “Sătmărenii sunt conştienţi de importanţa acestor lucruri, iar cei care nu au fost conştienţi probabil că au avut deja neplăceri. Din experienţa noastră de 23 de ani putem spune că cine îşi doreşte un concediu liniştit trebuie să îşi pregătească maşina. Merită să îşi investească acest timp şi efort în pregătirea maşinii, evaluarea nu durează mai mult de o jumătate de oră. În luna iulie şi august am avut o cerere mai mare la service-ul nostru. Fluxul este unul constant”, a mai spus Gergo Butka.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img