More


  Traian Băsescu, audiat la ÎCCJ

  =

  basescu

  Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost citat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru azi. Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunţare cu privire la redeschiderea dosarului răpirii jurnaliștilor români în Irak.

  Corneliu Vadim Tudor îi acuză pe Traian Băsescu și pe Vasile Blaga că și-au însușit o parte din răspumpărarea de patru milioane de dolari, pe care statul român a plătit-o pentru eliberarea jurnaliștilor români răpiți în Irak. “Niciodată nu e prea târziu pentru adevăr. Acel eveniment, răpirea din Bagdad a ținut pe jar un popor întreg. Țin minte că tatăl lui Marie Jeanne mă suna și plângea în hohote”, spunea Corneliu Vadim Tudor.

  “Să se facă lumină, să se facă dreptate, aduc și martori, sunt gata să probez în instanță. Aștept ca justiția să-și facă datoria, a fost o chestiune de o gravitate excepțională. Cacealmaua inițială nu a mai fost respectată și bieții copii au ajuns pe mâna unor adevărați teroriști. Terorismul adevărat era Băsescu”, susţinea Vadim Tudor.

  Informaţiile au fost prezentate miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img