More


  Trei şoferi prinşi cu alcoolemie la volan în Negreşti-Oaş

  =

  Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat, joi, pe raza localităţii Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, autoturismul marca Dacia, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin. Gheorghe C. a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  Tot la Negreşti Oaş, poliţiştii Serviciului Rutier l-au identificat în trafic pe Vasile B., care conducea autoturismul marca Mercedes. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  La data de 06 august 2015, la orele 23.00, poliţiştii rutieri negreşteni au depistat în trafic autoturismul marca Alfa Romeo, care era condus de către Ionuţ M. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma controlului efectuat s-a constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere.

  În toate cele trei situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, iar în ultimul caz şi pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img