More  Trupa Vunk, cap de afiş la Ziua Tăşnadului

  - Advertisement -

  vunk

  Conform tradiţiei, în data de 15 august va fi organizată o nouă ediţie a Zilei Tăşnadului. Capetele de afiş ale ediţiei cu numărul XVII vor fi trupa Vunk, respectiv formaţia United şi solista Auth Csilla din Ungaria, ne-a declarat directorul Centrului Cultural Tăşnad, Anca Deaconu.


  Organizatorii au pregătit un program folcloric foarte bogat. Pe scena din centrul oraşului Tăşnad vor concerta în data de 15 august interpreţii de muzică populară Mare Ciprian Pop, Leontina Dorca şi Carmen Sas, împreună cu Ansamblul Cununiţa, Aniela Tegzeş şi Lorena Foldeş. De asemenea, artiştii Operei Maghiare din Cluj Napoca vor oferi un recital de şlagăre, respectiv un spectacol de music-hall.
  Programul celei de-a XVII-a ediţii a Zilei Tăşnadului a fost astfel conceput încât să ofere tinerelor talente din localitate ocazia de a evolua în faţa spectatorilor, dar în acelaşi timp pe scenă să evolueze şi formaţii consacrate din România şi Ungaria, ne-a declarat primarul Vasile Mitraşca.
  Capetele de afiş ale ediţiei de anul trecut a Zilei Tăşnadului au fost cunoscuta trupă Direcţia 5, respectiv formaţia RGO din Ungaria.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts