More  ULTIMATUM la BATARCI. RĂBDAREA cetăţenilor a ajuns la LIMITĂ

  - Advertisement -

  batarci1

  Un grup de cetăţeni din comuna Batarci s-au adunat azi la sediul Primăriei solicitând autorităţilor locale să intervină pentru deblocarea drumului închis în urmă cu câteva luni de fostul viceprimar, şi actual consilier, Vasile Avaşi.

  batarci6

  Aceştia au arătat că odată ce drumul cu pricina a fost închis, pe strada respectivă nu mai pot avea acces nici ambulanţele nici autospecialele pompierilor în cazul unei situaţii de urgenţă.

  De asemenea, cetăţenii au mai spus că drumul a fost închis în preajma casei din nunţi din comună, iar cum acum este sezonul nunţilor, drumul de acces este blocat până la şoseaua principală.

  batarci2

  Primarul Vasile Adrian Toma a precizat că, cel puţin deoacamdată, nu se poate face nimic pentru deblocarea drumului fiind aşteptată o decizie a instanţei.

  batarci3

  Avem două procese pe rol cu domnul Avaşi, unul în civil, unul în penal. Până ce Justiţia nu ia o decizie în ceea ce priveşte situaţia domnului Avaşi, nu putem face nimic. Am făcut toate demersurile, am pus la dispoziţia Instanţei toate decumentele solicitate, dar aşteptăm decizia magistraţilor – a arătat primarul, care a mai arătat că, după părerea sa, drumul a fost blocat abuziv.

  Cetăţenii aşteaptă în cursul zilei de mâine o decizie cu privire la constestaţia depusă la ordonanţa prezidenţială respinsă de magistraţi în urmă cu ceva timp.

  batarci4

  Cetăţenii au mai spus că vor aştepta până azi la ora 12.00 după care, dacă nu se va lua nicio decizie în favoarea lor, vor trece ei înşişi la deblocarea drumului de la Batarci.

  batarci5

  Astfel că pentru mâine autorităţile ar trebui să se aştepte la o situaţie foarte tensionată în comuna Batarci.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0