More


  Vârf de sezon cu vârf de turişti la ştrandul din Tăşnad

  =

  strand1

  Ştrandul Tăşnad atrage turiştii ca un adevărat magnet. În vârf de sezon estival se înregistrează un vârf de turişti. De la începutul lunii mai şi până la sfârşitul lunii iulie, staţiunea Tăşnad a fost vizitată de peste 140.000 de turişti. La aceştia se adaugă încă 50.000 de turişti înregistraţi în primele 14 zile ale lunii august. Pentru acest week-end, administraţia ştrandului se aşteaptă la un număr şi mai mare de turişti, mai ales că azi are loc şi cea de-a XVII-a ediţie a Zilei Oraşului Tăşnad.

  Peste 50.000 de vizitatori în 14 zile
  Turiştii se adună cu zecile de mii în staţiunea Tăşnad. “Activitatea merge cât se poate de bine. De la începutul lunii august am avut peste 50.000 de turişti la ştrand. Comparativ cu anul trecut, înregistrăm o creştere din punctul de vedere al vizitatorilor. Dacă vremea se va menţine în continuare călduroasă, la finalul sezonului estival vom putea contabiliza mai mulţi turişti decât în 2014”, ne-a declarat administratorul ştrandului Tăşnad, Gheorghe Niţă.

  În luna august, perioada concediilor, în timpul săptămânii se înregistrează, în medie, câte 3.000 de turişti. În week-end se ajunge la câte 5.000- 6.000 de vizitatori pe zi, ne-a declarat administratorul Gheorghe Niţă.

  Aflux de turişti în week-end
  Având în vedere că azi are loc şi Ziua Oraşului, administraţia ştrandului se aşteaptă la un aflux şi mai mare de turişti. De altfel, toate locurile de cazare din staţiunea Tăşnad sunt ocupate. Unii turişti şi-au rezervat locurile încă de acum câteva săptămâni pentru a fi siguri că nu rămân fără cazare în perioada concediului.

  Anul trecut, staţiunea Tăşnad a fost vizitată de peste 252.000 de turişti. Potrivit statisticilor de care dispune Primăria Tăşnad, circa 40% din turişti, adică aproximativ 100.000, provin din judeţul Cluj. De asemenea, staţiunea este vizitată de turişti din judeţele Maramureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Bihor şi chiar Satu Mare, care aleg să-şi petreacă aici concediile. Staţiunea dispune de peste 1.300 de locuri de cazare, situate în hoteluri, moteluri, pensiuni şi case particulare.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img