More


  AGLOMERAŢIE în ULTIMA zi de VARĂ la ȘTRAND. Sătmărenii au PROFITAT din plin de CĂLDURĂ

  - Advertisement -

  strand1

  Pentru prima dată în ultimii 10 ani, meteorologii au emis cod galben de caniculă, în luna septembrie. Zece judeţe au fost sub această atenţionare. În această situaţie, sâmbătă, Ștrandul Termal din Satu Mare a arătat exact ca într-o zi toridă de vară.

  strand2
  Temperatura în termometre a urcat peste 35 de grade, așa că sătmărenii, și nu numai au venit să se răcorească și să facă o ultimă baie anul acesta. Chiar dacă nimeni nu se aștepta la o asemenea căldură, oamenii nu au stat mult pe ganduri și au ales cea mai eficientă metodă de a se răcorii și au dat fuga la ștrand cu mic cu mare.

  strand3

  Dacă nu știai în ce lună te afli puteai liniștit să spui ca e luna lui cuptor. “Trebuie să profităm de vremea asta frumoasă. De zece ani de zile nu am prins așa vreme la final de Septembrie. Sunt peste 35 de grade. Dacă vremea continua la fel de călduroasă mai venim și săptămâna viitoare”, a declarat unul dintre turiști.

  strand4
  La fel cum cu s-a întâmplat și pe parcursul verii, vecinii din Baia Mare și din împrejurimi sunt încântați de ștrandul din orașul nostru iar vremea de sâmbătă i-a făcut să ne viziteze iar. “Am venit din Baia Mare și ne simțim minunat. Am făcut baie și în bazinul tremal și în cel olimpic, le-am luat toate la rând. Mergem, bem o bere, mâncăm ceva și ne relaxam. Nu am mai prins un Septembrie atât de frumos de foarte multă vreme așa că profităm pentru că nu știm cât mai avem parte de vreme frumoasă” a spus o doamnă venită din Maramureș.

  strand5

  Vremea de sâmbătă a fost o surpriză pentru toată lumea. “Nu am stabili un termen până când vom ține ștrandul deschis probabil va fi la sfârșit de septembrie, în funcție de vreme. A fost an în care a fost deschis până în 30 octobrie, an în care a fost deschis până în 30 septembrie…depinde” a declarat Raluca Țânțaș, director economic Nord Vest Termal Park.

  strand6

  Chiar dacă Sâmbătă ne-am copt la propriu, duminică vremea a jucat iar feste și ne-a surprins din nou.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img