More


  ADRIAN ŞTEF se visează PRIMAR. Se anunţă o LUPTĂ foarte INTERESANTĂ

  =

  stef1

  După ce actualul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a făcut publică, în urmă cu circa o lună de zile, intenţia sa de a se înscrie în cursă pentru un nou mandat, azi a fost făcută publică cea de a doua posibilă candidatură.

  Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a afirmat azi, în cadrul unei conferinţe de presă care s-a desfăşurat la sediul muzeului Judeţean, că ste interesat de o candidatură la Primăria municipiului reședință de județ.

  „Pe mine mă tentează această idee. Eu cred că am și experiența necesară în acest sens. Am putea face lucruri frumoase pentru sătmăreni. Sigur, sătmărenii trebuie să fie de acord. Pe mine m-ar tenta şi chiar mi se pare o idee bună în sensul că am reuşi să ne facem utili pe mai departe. Simt un disconfort profund în ceea ce privește alegerea președintelui Consiliului Județean. Decizia ar trebui să rămână la electorat și nu este bine ca președintele să fie ales, în cazul nostru de 17 consilieri județeni din 33. În schimb, candidatura la Primărie mi se pare o idee interesantă deoarece acolo votul este direct”, a declarat Ștef.

  stef2

  Dacă intenţia sa va fi transformată în decizie, atunci se anunţă o luptă desoebit de interesantă la Primăria municipiului Satu Mare între Dorel Coica şi Adrian Ştef, în care va fi implicat şi candidatul UDMR, neanunţat deocamdată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img