More


  ALCOOLUL şi URMĂRILE lui. Numărul INFRACŢIUNILOR cauzate de ALCOOL a CRESCUT

  - Advertisement -

  alcool1

  Potrivit unui raport făcut de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, tendința de creștere a faptelor de violență, în special a lovirilor pe fondul consumului de alcool, a devenit tot mai evidentă în ultimele luni. Infracțiunile de loviri și alte violențe se situează, după furturi, pe locul 2 ca frecvență în spectrul infracțional al județului nostru.

  Numărul de infracțiuni contra persoanei sesizate în județul nostru în primele 7 luni ale anului 2015 a crescut cu 28%, ajungând la un total de 943 de infracțiuni.

  alcool2

  În acest sens, IPJ Satu mare a lansat azi campania de prevenire Alcoolul și urmările lui, vizând conștientizarea cetățenilor față de implicațiile consumului de alcool din perspectivă medicală, socială și juridică, care se va desfăşura până în data de 15 octombrie.

  alcool3

  Publicul ţintă al campaniei îl reprezintă un număr de aproximativ 1.000 de tineri cu vârsta între 16-35 ani, în special din mediul rural.

  alcool4

  În cadrul campaniei vor fi organizate activități de informare în licee, în școli de șoferi, organizarea unei caravane de prevenire a faptelor comise pe fondul consumului de alcool în mediul rural, organizarea de evenimente publice vizând conștientizarea efectelor consumului abuziv de alcool. De asemenea, vor fi distribuite peste 3.000 de broșuri informative privind consecințele consumului de alcool.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img