More  AMENINŢAT cu PUŞCA pentru pământul său. Bărbatul a solicitat AJUTORUL Prefecturii

  - Advertisement -

  pusca1

  Un bărbat din localitatea Trip a cerut azi ajutorul Prefecturii pentru a putea intra pe terenul său cumpărat în urmă cu mai mulţi ani.

  Ioan Toma a precizat azi, în cadrul audienţelor de la Prefectură, că în urmă cu câţiva ani a cumpărat un teren pe raza oraşului Livada dar nu a reuşit să-l întăbule din lipsa banilor.

  pusca2

  Între timp, cât timp el a fost la muncă în străinătate, un alt cetăţean a pus mâna pe acel teren, reclamantul acuzând poliţia din Livada şi unii angajaţi din Primărie de complicitate.

  Recent s-a întors în ţară şi a vrut să-şi vadă şi să-şi întăbuleze terenul, însă a fost ameninţat, după cum spunea chiar Ioan Toma, cu puşca de cel care pretinde acum că terenul este al său.

  Considerându-se nedreptăţit, Ioan Toma, a cerut ajutorul Prefecturii Satu Mare pentru a-şi intra în drepturi pe acest teren. De asemenea, a afirmat că va merge în audienţă şi la şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Florentin Vlad.

  pusca3

  Prefectul a decis constituirea unei echipe care se va deplasa mâine dimineaţă la Primăria Livada pentru a se constata la faţa locului care este situaţia cu acel teren.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts