More


  BEŢI sau FĂRĂ permis, dar la VOLAN. Poliţiştii s-au CRUCIT de ce au găsit în TRAFIC

  - Advertisement -

  pol1

  Unii sătmăreni sunt de-a dreptul inconştienţi atunci când se urcă la volan după ce au băut alcool în cantităţi semnificative sau în cazul în care nu au permis. O parte dintre aceştia au avut ghinionul să fie opriţi de poliţişti în trafic.

  pol2

  Astfel, ieri, în jurul orelor 12,00 polițiștii Sectiei 8 Gherta Mică au oprit pentru control, în localitatea Tarna Mare, pe S. Petru, în vârstă de 36 ani, din localitate, care conducea mopedul marca Honda. În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că susnumitul nu posedă permis de conducere de nicio categorie. În cauză s-a întocmit dosar penal.

  Tot ieri, a fost depistat în trafic de către polițiștii negreșteni, B. Vasile, de 55 ani, din Bixad, care conducea pe strada Principală din localitatea Trip autoturismul marca Ford, în timp ce se afla sub influiența băuturilor alcoolice. Susnumitul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Spitalul Negresti Oas unde i s-au recoltat doua probe biologice.

  pol3

  De asemenea, Z. Marius, de 39 ani , domiciliat în Valea lui Mihai, judeţul Bihor, a fost depistat conducând, pe DN19, în localitatea Petreşti, autoturismul marca VW, în timp ce avea o concentraţie acoolică de 0,66 Mg/l. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Carei unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui venicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img