More

  Bucătărie MISTUITĂ de FLĂCĂRI la Doba. INCENDIUL a izbucnit dintr-o NEATENŢIE

  pompi1

  Pompierii sătmăreni au fost nevoiţi să intervină ieri pentru a stinge două incendii, unul la o bucătărie de vară din Doba şi altul la o miriştine în Păuleşti.

  La primul incendiu, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

  pompi2

  În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la bucătăria de vară, existând pericolul extinderii acestora la întreaga casă de locuit. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

  Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de aprinderea unui aparat de gătit cu ulei situat în această încăpere şi care a fost lăsat nesupravegheat.

  pompi3

  Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi au fost distruse atât construcţia din lemn a acoperişului, cât şi mobilierul încăperii şi alte bunuri electronice din bucătărie.

  La incendiul din localitatea Păuleşti au fost afectaţi de pârjolul focului, aproximativ 60 de ari de vegetaţie uscată.

  pompi4

  Două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Păuleşti, au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, oprind de urgenţă extinderea acestuia la proprietăţile învecinate.

  Din fericire, nu au existat persoane rănite în niciuna din situaţiile menţionate mai sus.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE