More


  CĂMÂRZANA stă pe un BUTOI cu PULBERE. CONFLICT deschis între VICEPRIMAR şi ŞEFUL DE POST

  - Advertisement -

  DSC_0036

  În comuna Cămârzana mocneşte, de mai mult timp, un aprig conflict între viceprimarul Gheorghe Coste şi şeful de post, Arthur Stelian Hriban.

  În cadrul şedinţei de ieri a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) care s-a desfăşurat la Negreşti-Oaş, viceprimarul Coste a arătat că deşi în toate comunele din Oaş există o bună colaborare între Primărie şi Poliţie, Cămârzana este singura care face excepţie.

  “La Cămârzana, relaţia dintre Primărie şi Poliţie este foarte proastă şi asta din cauza şefului de post care, cel puţin în ultima perioadă, nici nu mai răspunde la salut. Într-o astfel de situaţie, nici nu putem colabora”, a spus viceprimarul.

  hriban

  Potrivit acestuia, scandalul dintre cei doi a pornit de la nişte neînţelegeri şi mocneşte de mai mulţi ani. Mai mult decât atât, viceprimarul a cerut şefului Inspectoratului de poliţie Judeţean, Florentin Vlad, să pronunţe “divorţul” între primărie şi şeful de post.

  vlad

  Şeful IPJ a aătat că va organiza o întâlnire la care să participe şi cei doi, adică viceprimarul Coste şi şeful de post Hriban pentru a aplana acest conflict.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img