22 September 2019
Festivalul Berii Artizanale

CĂMÂRZANA stă pe un BUTOI cu PULBERE. CONFLICT deschis între VICEPRIMAR şi ŞEFUL DE POST

Filed under: Locale |

DSC_0036

În comuna Cămârzana mocneşte, de mai mult timp, un aprig conflict între viceprimarul Gheorghe Coste şi şeful de post, Arthur Stelian Hriban.

În cadrul şedinţei de ieri a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) care s-a desfăşurat la Negreşti-Oaş, viceprimarul Coste a arătat că deşi în toate comunele din Oaş există o bună colaborare între Primărie şi Poliţie, Cămârzana este singura care face excepţie.

“La Cămârzana, relaţia dintre Primărie şi Poliţie este foarte proastă şi asta din cauza şefului de post care, cel puţin în ultima perioadă, nici nu mai răspunde la salut. Într-o astfel de situaţie, nici nu putem colabora”, a spus viceprimarul.

hriban

Potrivit acestuia, scandalul dintre cei doi a pornit de la nişte neînţelegeri şi mocneşte de mai mulţi ani. Mai mult decât atât, viceprimarul a cerut şefului Inspectoratului de poliţie Judeţean, Florentin Vlad, să pronunţe “divorţul” între primărie şi şeful de post.

vlad

Şeful IPJ a aătat că va organiza o întâlnire la care să participe şi cei doi, adică viceprimarul Coste şi şeful de post Hriban pentru a aplana acest conflict.

One Response to CĂMÂRZANA stă pe un BUTOI cu PULBERE. CONFLICT deschis între VICEPRIMAR şi ŞEFUL DE POST

  1. Arthur tu stii ca eu sunt fratele tau?

    Si as vrea sa te cunaosc! Am 13 ani

    eduard
    7 February 2019 at 00:29
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *