More


  CERUL s-a RUPT peste SĂTMAR. FURTUNĂ cu PLOAIE şi GHEAŢĂ azi DIMINEAŢĂ în ORAŞ

  - Advertisement -

  futuna5

  După ce ieri în au fost înregistrate temperaturi de aproape 40 de grade, azi dimineaţă asupra municipiului Satu Mare s-a abătut o furtună cu vânt, ploaie şi, pe alocuri, chiar gheaţă.

  furtuna

  Primele semne ale furtunii au fost în jurul orei 6 dimineaţa, când pe cerul oraşului Satu Mare au început să se adune nori.

  furtuna6

  Cerul s-a rupt la propriu în jurul orei 9.00. În prealabil, cerul s-a înorat atât de puternic încât s-a întunecat bine de tot. Norii au fost însoţiţi de vânt, tunete şi fulgere.

  furtuna2

  În jurul orei 9.00 au început să cadă cantităţi însemnate de apă. În scurt timp, pe străzi s-au format din loc în loc băltoace.

  furtuna3

  La un moment dat, prin cartierele Micro 17 şi Soarelui a început să cadă gheaţă, însă nici cantitatea de grindină şi boabele de gheaţă căzute nu au fost mari.

  furtuna4

  Cerul înnorat se păstrează şi la această oră, iar din când în când mai vine câte un ropot de ploaie precedat de vânt, tunete şi fulgere.

  Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorolgie, judeţul nostru se află azi sub cod galben de furtună. Este vizat estul judeţului Satu Mare, zona delimitată de localităţile Supuru de Jos, Socond, Homorodu de Mijloc, Pomi, Valea Vinului, Oraşu Nou, Vama, Certeze, Cămârzana, Tarna Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img