More


  Cinci SĂTMĂRENI, la un pas de MOARTE în WEEK-END. Medicii de la URGENŢE au avut mult de MUNCĂ

  =

  urgente1

  Chiar dacă numărul pacienţilor care s-a prezentat la acest sfârşit de săptămână la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de urgenţă Satu Mare nu a fost atât de mare ca şi week-end-urile trecute, totuşi, medicii de aici au avut destul de mult de muncă.

  Cinci dintre cei peste 400 de pacienţi care au ajuns la Urgenţe au fost la un pas de moarte în urma unor accidente sau a unor acţiuni voite.

  urgente2

  Un tănăr bărbat s-a prezentat sâmbătă la UPU după ce a căzut de pe cal. În urma accidentului, acesta a suferit mai multe leziuni şi câteva coaste rupte. Bărbatul a refuzat internarea şi a fost lăsat acasă.

  Un alt bărbat s-a tăiat din greşeală cu flexul la o mână. Acesta a primit îngrijirile medicale la Urgenţe după care a fost internat la Secţia Chirurgie Plastică.

  Tot în week-end, la UPU a fost adusă şi o femeie în vârstă de 47 de ani care a vrut să-şi pună capăt zilelor înghiţind 20 de somnifere. Femeia a fost internată la Secţia interne.

  urgente3

  De asemenea, la Interne a fost internat şi un sătmărean în vârstă de 72 de ani, care a ajuns la Urgenţe în stop-cardiorespirator. Acesta a fost resuscitat de medicii de la Urgenţe după care a fost internat pentru îngrijiri medicale.

  În fine, la Urgenţe a ajuns şi un copil în vârstă de 2 ani care a îngurgitat, din greşeală, soluţie de spălat parbrize. După o spălătură gastrică, micuţul a fost lăsat acasă în grija părinţilor.

  urgente4

  Tot la acest sfârşit de săptămână, la UPU s-au mai prezentat cinci sătmăreni victime ale unor bătăi, cinci aflaţi în stare avansată de ebrietate, două victime ale unor accidente de circulaţie, un muşcat de căpuşe şi trei muşcaţi de câini.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img