More


  EMOŢII şi BUCURII la ÎNCEPUT de an ŞCOLAR. BOBOCII au fost cei mai EMOŢIONAŢI

  - Advertisement -

  scoala1

  Noul an şcolar a început ieri în toate unităţile de învăţământ din judeţul Satu Mare cu emoţii şi bucurii, mai ales pentru boboci. Ceilalţi s-au bucurat de revederea colegilor şi a catedrelor didactice.

  scoala2

  La Şcoala Gimnazială „Gigore Moisil” cele mai mari emoţii le-au avut cei peste o sută de boboci din clasa pregătiroare. Aceştia au venit la şcoală de mânuţă cu părinţii.

  scoala3

  Ceilalţi elevi s-au bucurat că-şi revăd colegii şi cadrele didactice. S-au îmbrăţişat, s-au îmbărbătat şi au pornit la drum în noul an şcolar.

  scoala4

  La festiviatea de început de an şcolar de aici, pe lângă conducerea şcolii au mai fost prezenţi şi autorităţile judeţene şi locale care le-au urat elevilor şi cadrelor didactice mult succes în noul an şcolar. Directorul şcolii, Claudiu Mondici, le-a urat succes tuturor şi a declarat deschis noul an şcolar.

  scoala5

  Aceleaşi bucurii de începere a noului an şcolar le-am întâlnit şi la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”. Aici, emoţionaţi au fost doar bobocii de clasa a V-a şi de a IX-a.

  scoala7

  Festivitatea de deschidere de an şcolar a fost onorată de prezenţa autorităţilor judeţene şi locale, iar directorul Anna-Maria Maruşca le-a urat tuturor elevilor mult succes.

  scoala10

  Şi la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a avut loc o frumoasă festivitate de deschidere de an şcolar.

  scoala9

  Şcoala a început ieri pentru circa 60.000 de elevi sătmăreni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img