More


  INTERLOPUL Doru Tukacs, la Instanţa SUPREMĂ. Fraţii GAL la fel

  - Advertisement -

  tukacs

  Trei dintre sătmărenii puşi sub acuzaţie pentru diferite învinuiri vor fi judecaţi, în această lună de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Este vorba despre interlopul Doru Tukacs şi fraţii Florin şi Călin Gal. Tot în această lună va fi un nou termen de judecată pentru criminalul din Giungi.

  Procesul interlopului Doru Tukacs va continua azi, la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a României, în dosarul în care, alături de sătmăreanul Mircea Condor și de alți 22 de inculpați, acesta este cercetat pentru furtul unor utilaje agricole din Uniunea Europeană. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul se ridică la suma de 4 milioane de euro. Cazul a ajuns pe masa judecătorilor ÎCCJ a României în data de 6 februarie 2015, după ce Condor și Tukacs împreună cu ceilalți 22 de inculpați au atacat sentința Curții de Apel Alba Iulia.

  gal

  Frații Florin și Călin Gal sunt așteptați, tot la Instanţa Supremă, pe data de 24 septembrie pentru a da socoteală în dosarul în care sunt acuzați de corupție. Florin și Călin Gal au fost condamnați la închisoare, sentință pronunțată la sfârșitul anului trecut (2014), de Curtea de Apel Oradea (Florin Gal: 2 ani și 6 luni de pușcărie, iar Călin Gal: 2 ani de închisoare). Decizia magistraților orădeni a fost atacată de către cei doi inculpați, astfel încât dosarul acestora a ajuns pe masa Instanței Supreme.

  giungi

  Procesul criminalului din Giungi, Marcel Nagy, bărbatul care în primăvara acestui an și-a ucis părinții, continuă luni, 14 septembrie, la Tribunalul Satu Mare. Bărbatul și-a ucis părinții în dimineața zilei de 24 mai, după care s-a dus la preotul din sat pentru a-și mărturisi teribila faptă. Potrivit polițiștilor, în momentul comiterii crimei ucigașul a fost sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost arestat și trimis în judecată pentru omor deosebit de grav.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img