LATIFUNDIARUL din PĂULEŞTI. Vezi cât TEREN a primit familia DEMIAN la PĂULEŞTI şi ODOREUDSC_0073

Familia Demian a primit, până în prezent, aproape 150 de hectare de teren şi pădure pe raza comunelor Păuleşti şi Odoreu. Marius Demian a ajuns unul dintre latifundiarii judeţului Satu Mare.

Astfel, de pe raza comunei Păuleşti familiei Demian i s-a retrocedat peste 102 hectare de teren, cu aproape 8 hectare mai mult decât cele 95 pe care trebuia să le primească.

De pe raza comunei Odoreu, familiei Demian i s-a retrocedat peste 42 de hectare de teren, din care 21,5 hectare teren arabil şi 20,8 hectare pădure, şi mai trebuie să primească încă 5,23 hectare.

DSC_0060

Solicitantul Marius Demian, s-a lansat într-un set de acuze la adresa conducerii Primăriei comunei Păuleşti afirmând că are 162 de sentinţe definitive şi irevocabile şi că o parte dintre acestea nu sunt puse în aplicare, dând de înţeles că trebuie să mai primească teren.

teren-de-vanzare

Marius Demian a mai afirmat că toate terenurile care le-a primit sau urmează să le mai primească în judeţul Satu Mare le va vinde sau le va dona, iar el se va retrage la Arad, oraşul în care domiciliază.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts