More


  Liviu Dragnea: Personal, îl susţin în continuare pe Victor Ponta, cred că şi partidul o va face

  =

  dragnea

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Ploieşti, că PSD susţine rămânerea la guvernare şi că, personal, îl sprijină în continuare pe Victor Ponta, Dragnea adăugând că, după părerea sa, şi partidul îl va susţine pe premier, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  Prezent, vineri, la Ploieşti, la conferinţa de alegeri a conducerii PSD Prahova, liderul social-democrat Liviu Dragnea a caracterizat situaţia de trimitere în judecată a premierului Victor Ponta drept una “foarte grea”. “E o situaţie foarte grea pentru că sunt consecinţe foarte importante şi pentru partid, şi pentru stabilitatea guvernamentală, şi pentru ţară. Nu discutăm, deci, de susţinerea sau nu a unui primar de comună. Eu, personal, îl susţin în continuare pe Victor Ponta”, le-a declarat Liviu Dragnea jurnaliştilor înaintea deschiderii conferinţei PSD Prahova.

  Liderul social-democrat a afirmat că partidul pe care-l conduce susţine rămânerea la guvernare şi că PSD va discuta atât în interiorul partidului, cât şi interiorul Coaliţiei de guvernare despre situaţia generată de trimitera în judecată a premierului. Dragnea a mai spus că, în opinia sa, şi partidul îl va susţine în continuare pe Victor Ponta şi că situaţia acestuia va fi discutată la Comitetul Executiv de săptămâna viitoare, chiar dacă acesta fusese convocat în alt scop.

  Acesta a mai spus că partidul nu caută un premier, ”pentru că PSD are un prim-ministru care se numeşte Victor Ponta”. De asemenea, liderul social-democrat a afirmat că PSD este un partid ”cu resurse foarte multe, deci nu poate fi pus niciodată într-o situaţie fără ieşire”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img