More


  Mărturia ŞOCANTĂ a MAMEI minorei violate: “Cer ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ pentru violatori!”

  - Advertisement -

   

  marturie

  Mama minorei violate de Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc a povestit, sub protecţia anonimatului, drama prin care a trecut familia sa. Doamna Loredana – ca să o numim aşa – a cerut închisoare pe viaţă pentru cei trei inculpaţi. Minora se află în aceste momente în vacanţă, pe malul Mării Negre, mama fetei precizând că va fi nevoie de terapie de specialitate pentru ca minora să se recupereze.

  Doamna Loredana a povestit că a acceptat să vorbească public la indicaţiile avocatei – care a declarat că este mai bine ca tot acest caz să se facă public.

  “Eu am lăsat totul pe seama avocatei. Avocata mi-a spus că e bine ca totul să se facă public, dar fără să se dea numele fetei mele”, a spus mama fetei.

  Femeia povesteşte cum a fost filmul evenimentelor, folosindu-se de informaţiile oferite chiar de către victimă.

  “Fata mea a fost chemată la un suc de prietenul ei, deci nu iubit. Doar un prieten. Pentru că eu nu o las pe fata mea să aibă iubit, ci mai degrabă amici. A fost chemată de el la un suc şi am înţeles că a fost dusă în altă parte, cu alţi băieţi. A fost prinsă şi dusă în altă parte după suc. Am înţeles că au dus-o în Vama, mai degrabă la Puturoasa”, a spus doamna Loredana.

  Mama fetei spune că niciodată nu s-a întâmplat ca fiica sa să întârzie de acasă, precizând că mereu a fost în apartament după ora 20.00. Cum fata nu a ajuns acasă după ora 20.00, femeia a intrat în panică. Mai mult, fata a ajuns acasă după ora 04.00 dimineaţa, cu lacrimi în ochi, povestindu-i totul mamei sale.

  “Să ştiţi că fata mea nu a întârziat niciodată, mereu la ora opt era în casă, iar atunci a venit dimineaţa, între ora 04.00 şi 05.00 plângând şi spunându-mi ce s-a întâmplat. A spus că a fost supusă la perversiuni sexuale, unul dintre ei a violat-o. Aşa-zisul prieten a fost afară din maşină, aşa mi s-a spus. A fost ameninţată cu moartea şi chiar i s-a luat telefonul mobil. Au spus că o vor lăsa dezbrăcată în pădure. După aceste ameninţări, a făcut ce i s-a cerut şi apoi a fost adusă în Satu Mare, lângă Podul Decebal”, a spus aceasta.

  Femeia spune că după ce a ajuns acasă fiica sa, a plecat de urgenţă la spital, iar de acolo la poliţie.

  “Eu am dus-o de urgenţă la spital , după care am dus-o la poliţie şi după aceea am mers la Protecţia Copilului. În prezent are nevoie de consiliere şi chiar de recuperare. Fiica mea este plecată acum la mare”, a spus femeia. Doamna Loredana a fost tranşantă în final: “Vrem să se facă dreptate şi vrem daune morale. Eu spun că aceştia merită închisoare pe viaţă”.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img