More


  MINORI pusi pe FURAT, PRINŞI de poliţişti. HOŢII au FURAT tot ce le-a picat în MÂNĂ

  - Advertisement -

  minori1

  Polițiștii sătmăreni au reuşit identificarea şi prindea a mai multor hoţi minori care acum sunt cercetaţi fiind-le întocmit câte un dosar penal.

  Astfel, în data de 21 septembrie, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Ardud s-au sesizat din oficiu despre faptul că în data de 20 septembrie, în jurul orelor 21.00 un minor în vârstă de 17 ani din Ardud, a pătruns prin escaladarea unei ferestre deschise în locuința numitului G. Ştefan, din aceeași localitate, de unde a furat un aparat CD player auto marca Sony în valoare de 200 de lei. Tânărul hoț a fost prins de polițiști înainte ca partea vătămată să sesizeze dispariția bunului.

  minori2

  De asemenea, polițiștii Postului de poliție Vama au identificat autorii furtului comis în noaptea de 20 spre 21 septembrei, din două societăți comerciale situate pe raza localității Vama. Este vorba despre doi minori în vârstă de 15 și 17 ani din Vama și Valea Vinului, care, prin forțarea unui geam respectiv a unui lacăt, au pătruns în cele două magazine de unde au furat țigări, băuturi alcoolice și dulciuri în valoare totală de 5.500 lei. Prejudicial cauzat a fost recuperat în proportie de 70%. Cercetările continuă cu cei doi în stare de libertate.

  minori3

  Totodată, Polițiștii Secției de Politie nr. 9 Negresti Oas l-au fost identificat și prins pe L, Ioan, de 20 ani, Cavnic, judeţul Maramureș, ca fiind autorul furtului comis în luna august 2014. În fapt, L, Ioan a pătruns într-o locuință a cărei proprietari nu se aflau în țară, situată în comuna Bixad, de unde a furat bijuterii din aur în valoare de 3.500 euro. Față de autor a fost luată măsura reținerii pentru de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetulului de pe Lângă Judecatoria Negresti Oaș, pentru luarea măsurilor ce se impun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img