More



  NESIMŢIREA dusă la limite EXTREME

  - Advertisement -

  NESIMTIRE

  După ce ieri, tot la rubricuţa noastră, atrăgeam atenţia asupra faptului că nişte angajaţi de la Serviciul Public Siguranţa Traficului şi-au lăsat maşina de serviciu aproape în mijlocul străzii Petru Bran, astfel încât circulaţia a fost îngreunată, azi ne-a fost dat să vedem o altă nesimţire dusă la extrem.

  Un ins cărunt bine pe cap, reprezentantul unei firme care venise la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi de la Casa de Cultură, şi-a parcat cu nesimţire maşina cu numărul SM 49 ANP astfel încât să blocheze accesul pe platoul din faţa Agenţiei de Voiaj.

  Nici cei care voiau să intre, nici cei care voiau să iasă de pe acest platou nu putea face acest lucru din cauza modului nesimţit în care insul nins şi-a lăsat maşina.

  După aproximativ 10 minute, bărbatul s-a întors nervos la maşină spunând că de ce este revoltată lumea doarece nu a stat decât un minut. Asta da nesimţire. Acum revenind la maşina celor de la Siguranţa Traficului, şi azi dimineaţă aceasta era parcată exact în acelaşi loc, pe strada Petru Bran. Nesimţire dusă la extrem.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts