More  Număr RECORD de locuri de MUNCĂ la BURSA pentru ABSOLVENŢI. MUNCITORII sunt foarte CĂUTAŢI

  - Advertisement -

  bursa1

  Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată în această dimineaţă de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare la Casa de Cultură a Sindicatelor, s-a dovedit a fi un succes cel puţin din punctul de vedere al numărului de locuri de muncă oferite.

  bursa3

  Cei 59 de angajatori care s-au prezentat la această Bursă au oferit peste 600 de locuri de muncă, număr record dacă ţinem cont de faptul că la ediţiile precedente erau oferite circa 400 de job-uri.

  bursa4

  Demn de remarcat că aproape 40 dintre acestea sunt destinate absolvenţilor de studii superioare.

  bursa5

  La deschiderea oficială a Bursei, alături de organizatori şi autorităţile judeţene şi locale, a fost prezent şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop, care a precizat faptul că noul Cod Fiscal promulgat de Guvern aduce benbeficii atât pentru angajatori, cât şi pentru potenţialii angajaţi şi a urat succes tuturor.

  bursa2

  Cuvinte de apreciere faţă de organizatorii bursei a spus şi prefectul Eugeniu Avram, care şi-a exprimat speranţa că toţi cei care-şi caută un loc de muncă, în special absolvenţii, îl vor găsi la această Bursă.

  bursa6

  Sute de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, fie ei absolvenţi 2015 sau nu, au participat la Bursa de ieri dimineaţă, o parte dintre ei stabilind deja contacte cu angajatorii, în timp ce alţii au fost angajaţi pe loc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts