More


  Preşedintele interimar al PSD anunţă într-o săptămână dacă va candida la Congres

  - Advertisement -

  Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declaratcă va anunţa în aproximativ o săptămână dacă va candida la preşedinţia PSD. “În momentul în care eu o să am convingerea că pot să determin ca partidul să ajungă în acea poziţie în care să devină un partid foarte bun, un partid care să fie perceput din ce în ce mai bine de populaţie, atunci eu voi lua decizia să cer votul de încredere al întregului partid”, a spus Dragnea, la B1Tv, adăugând că va lua această decizie probabil până pe 27 septembrie.

  El a adăugat că nu ar vrea să creadă că procesul său ar avea vreo legătură cu poziţia politică, adăugând că el crede foarte mult în nevinovăţia sa. “În toată această perioadă m-am abţinut să comentez despre acest proces, atât de dosar, cât şi de proces. Aş vrea să nu aibă legătură cu poziţia politică, îmi doresc foarte mult ca un proces să nu fie influenţat de poziţia politică. (…) Dacă nu aş fi crezut în sinea mea în nevinovăţia mea, nu aş fi cerut votul de încredere nici ca preşedinte executiv, unde am primit un vot clar. Cred foarte mult în nevinovăţia mea, chiar cred”, a adăugat Dragnea.

  Comitetul Executiv Naţional de luni va convoca Congresul partidului, programat pentru data de 11 octombrie, unde se va alege conducerea partidului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img