More  Produse CONTRAFĂCUTE, depistate de JANDARMI. Acestea se VINDEAU într-un MAGAZIN de pe strada CAREIULUI

  - Advertisement -

  contra1

  În timp ce se aflau într-o acțiune punctuală pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au depistat ieri, în jurul orei 10.30, două femei care ofereau spre vânzare diferite produse care purtau însemnele unor mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.

  contra

  În urma verificărilor, jandarmii au identificat două femei în vârstă de 30 de ani, respectiv 34 de ani, din Satu Mare, care, în incinta unui magazin, ofereau spre vânzare 77 articole sportive diferite, inscripţionate cu mărci de renume, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci, dintre care: 31 costume sport, nouă tricouri, patru veste, 22 perechi pantofi sport, o geacă inscripţionată, trei pantaloni, trei hanorace, toate produsele fiind inscripţionate cu mărci de renume.

  contra2

  Jandarmii au confiscat toate produsele care au fost depuse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru continuarea cercetărilor.

  contra3

  Pe numele persoanelor în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiuni de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, dosarele urmând a fi înaintate către I.P.J. Satu Mare.

  contra4

  Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane care oferă spre vânzare astfel de produse.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts