STAŢIA de sub podul DECEBAL a fost REÎNFIINŢATĂ oficial. Altele au fost DESFIINŢATEpod1

Consilierii locali sătmăreni au reînfiinţat, în mod oficial, staţia de sub podul Decebal. În şedinţa extraordinară de ieri aceştia au votat în unanimitate singurul punct de pe ordinea de zi care a avut ca obiect modificarea hotărârii prin care această staţie a fost desfiinţată.

cl

Şedinţa de Consiliu Local a durat doar câteva minute. După ce preşedintele de şedinţă, viceprimarul Radu Roca, a dat citire proiectului de hotărâre, comisiile de specialitate şi-au dat acordul, cu unele mici modificări ale proiectului iniţial, după care, în unanimitate de voturi, proiectul a fost votat. La finalul şedinţei, viceprimarul Radu Roca a afirmat că, prin elaborarea acestui proiect de hotărâre, s-a ţinut cont de cererile cetăţenilor, şi că staţia de sub podul Decebal a fost reînfiinţată.

pod2

Directorul SC Transurban SA Satu Mare, Ionuţ Bujor, a arătat s-a ţinut cont, pe cât a fost posibil, ca staţiile de îmbarcare şi debarcare a călătorilor veniţi din judeţ să nu se suprapună cu cele ale firmei de transport local.

În esenţă, prin decizia de ieri a consilierilor locali, pe lângă faptul că a fost reînfiinţată staţia de sub podul Decebal, au fost anulate rutele propuse iniţial. Practic, autobuzele care vin din judeţ vor putea circula pe oriunde în oraş cu excepţia zonei centrale. Singura arteră pe care vor putea circula în centru este bulevardul Transilvania.

pod3

La dispoziţia transportatorilor judeţeni au fost puse la dispoziţie 28 de staţii de îmbarcare şi debarcare a călătorilor, care vor fi semnalizate. De asemenea, au fost desfiinţate staţia de sub podul Golescu, precum şi cea de lângă Hotel Sport. În cel mai scurt timp posibil va fi dată publicităţii o hartă cu rutele şi staţiile destinate pentru transportatorii judeţeni.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts