More


  TOXIINFECŢIE alimentară la o ŞCOALĂ din SATU MARE. 11 elevi sunt la URGENŢE, trei sunt INTERNAŢI în SPITAL. O firmă de CATERING a furnizat MÂNCAREA

  - Advertisement -

  toxi1

  Un caz grav de toxiinfecţie alimentară s-a produs azi, 17 septembrie, la Şcoala Gimnazială “Constantin Brâncoveanu” unde 11 de copii de la această şcoală, aflaţi în programul after school, au ajuns în această stare după ce au consumat macaroane cu brânză de la o firmă de catering din oraş.

  toxi2

  Potrivit celor afirmate de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Marcela Papici, din mâncarea asigurată de o firmă de catering au consumat 30 de copii, dar numai 11 au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe.

  toxi3

  Trei dintre aceştia, aflaţi într-o stare mai gravă, au fost transportaţi la Secţia de Boli Contagioase unde au fost internaţi. “Ceilalţi sunt în continuare sub supraveghere la UPU, iar unul dintre ei va fi lăsat acasă în scurt timp, a mai spus a declarat managerul Spitalului Judeţean Satu Mare, Marcela Papici.

  Alături de cei 11 elevi, la Urgențe a ajuns și o învățătoare.

  toxi4

  Cazul este anchetat de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, dar şi de către conducerea Instituţiei Prefectului. Copiii bolnavi sunt în clasele I-III. Vom reveni cu amănunte.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img