7 întrebări stupide pe care să nu i le pui unui bărbat4

Oricât de bine te-ai înțelege cu iubitul tău, sunt unele întrebări care nu ar trebui puse niciodată. Află care sunt.

Sunt mai bună decât fosta?

Nu vrei să deschizi această discuție. Nimănui nu îi place să fie comparat cu altcineva și orice ți-ar spune el, nu vei fi mulțumită de răspuns. Dacă vrei o asigurare din partea lui că te iubește, încearcă să găsești altă modalitate.

Când te apuci de treabă?

Când iubitul tău este delăsător, nu te gândi că îl vei trezi la realitate dacă îl vei întreba când se va apuca serios de treabă. Nu vei face decât să pari cicălitoare și să îl enervezi. Încearcă să schimbi abordarea și să fii mai prietenoasă, vei avea mai multe șanse să te asculte.

Care este problema ta?

O astfel de întrebare, indiferent de tonul folosit, nu va face decât să stârnească un scandal monstru între voi. Dacă ți se pare că iubitul tău nu este în apele lui, încearcă să afli prin alte metode ce s-a întâmplat cu el.

Crezi că m-am îngrășat?

Cea mai de temut întrebare și cea mai enervantă, în același timp, pentru bărbați. Nu are nicio scăpare și orice ar spune, veți ajunge la ceartă. Dacă știi că te-ai îngrășat, iar el îți spune „nu”, te vei enerva că te minte, dacă recunoaște că „da”, vei simți că te judecă sau că nu te mai iubește. Dacă ai impresia că te-ai îngrășat, mergi la sală și nu mai căuta ceartă!

Unde te vezi în viitor?

Este cel mai nereușit mod de a afla dacă un bărbat se vede lângă tine. Nu căuta certitudini, cei mai mulți bărbați trăiesc în prezent și nu se gândesc la ce vor face mai departe. La astfel de întrebări este bine să lași timpul și faptele lui să îți răspundă. Dacă nu are gânduri serioase cu tine, îți vei da seama.

La ce te gândești?

Bărbații nu analizează atât de mult ca femeile, iar dacă vezi că se gândește departe, probabil încearcă să își dea seama la ce meci să se uite diseară. Nu bănui că de câte ori e rupt de realitate ia o decizie importantă în legătură cu relația voastră și nu încerca să îi mai pătrunzi în minte. Ar dreptul la gândurile lui!

Vrei să ne despărțim?

Dacă nu vrei cu adevărat asta, nu arunca această întrebare, mai ales într-o ceartă. Nu vei arăta decât că îți este ușor să renunți la el și s-ar putea ca atitudinea ta să îl enerveze.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts