More


  A ACCIDENTAT un COPIL de doi ani apoi a FUGIT. Şoferul NU AVEA permis şi era BĂUT

  - Advertisement -

  accident1

  Poliţiştii din Negreşti-Oaş au fost sesizaţi, sâmbătă seara, telefonic de către colegii lor din Seini despre faptul că la Dispensarul din această localitate a fost dus de către părinţi minorul S.R., de 2 ani, care a fost victima unui accident de circulaţie produs pe raza localităţii Racşa Vii.

  Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în aceeaşi zi, în jurul orei 18.00, minorul a iesit cu o bicicleta din curtea imobilului cu nr. 48, din localitatea Racşa Vii, moment în care a fost acroșat de autoturismul marca Opel, condus de Fănică I., de 25 ani, care după comiterea accidentului a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de politie.

  accident2

  Tânărul în cauză a fost identificat în jurul orei 21,00, stabilind-se faptul că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest și acesta a indicat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aer expirat.

  accident3

  Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img