More


  A LOVIT o FEMEIE apoi a FUGIT. Victima a ajuns la SPITAL

  - Advertisement -

  femeie1

  Un şofer din Carei a lovit o femeie care a tranversat strada prin loc nepoermis după care a fugit de la locul accidentului.

  Astfel, ieri seară, în jurul orei 21.10, poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul Municipal Carei se află o persoană de sex feminin care ar fi fost victima unui accident de circulaţie.

  Din cercetările efectuate s-a stabilit că victima, în vârstă de 61 de ani, a fost accidentată uşor, în timp ce traversa, strada 1 Decembrie 1918, de către un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului.

  Ulterior, femeia a fost transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

  femeia2

  Oamenii legii au demarat imediat activităţile pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea aspectelor sesizate, reuşind depistarea sa în scurt timp.

  În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că Csaba B. a condus autoturismul marca Opel şi ar fi accidentat-o pe Clara V., care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

  Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. De asemenea, atât lui cât şi femeii le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

  femeia3

  În acest caz sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare