ACCIDENTE din NEATENŢIE. TREI persoane GRAV RĂNITEaccident1

Două accidente de circulaţie, soldate cu rănirea a trei persoane, s-au produs duminică în judeţul Satu Mare.

Astfel, duminică dimineaţa, în jurul orei 4.40, V. Laszlo, de 23 de ani, din Turulung, a condus autoturismul marca VW Passat, fără a deține permis de conducere de nicio categorie, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed și acoperit cu pietriș, a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public aflat pe marginea din dreapta a direcției de mers, părăsind locul accidentului fără încuviințarea poliției.

accident2

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 25 de ani și a unei minore în vârstă de 15 ani, pasageri în autoturism, ambii din Turulung. Autorului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.

Un alt accident s-a produs seara, în jurul orei 19,25, pe DN 19, în localitatea Botiz, la intersecția cu strada Șirul Mic, când L.Ioan, de 47 ani, din Satu, conducând un autoturism VW, a accidentat grav un bărbat în vârstă de 65 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

accident3
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge, ambilor participanţi la eveniment în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts