More


  Adrian Despot de la Viţa de Vie s-a aflat în clubul morţii

  - Advertisement -

  gh

  26 de oameni au murit vineri seara într-un incendiu petrecut în clubul Colectiv din București. Aici se desfășura un concert și un spectacol pirotehnic. Cu câteva minute înainte de începerea focului, o trupă rock, Aegon Blank, a postat pe contul de Instagram o fotografie din club.


   

  România este încă în stare de şoc în urma tragediei petrecute în Clubul Colectiv, din Bucureşti. În timp ce bilanţul este dramatic: 27 de morţi şi 184 de răniţi, apar şi informaţii noi.

  despot

  Printre cei care se aflau în local în timpul incendiului s-a numărat şi Adrian Despot de la Viţa de Vie. Artistul a fost rănit, dar se află în afara oricărui pericol. Pe contul său de Facebook, fanii sunt anunţaţi că Adrian Despot se află acasă şi starea lui este una bună.

  În clubul respectiv avea loc un concert al trupei Goodbye To Gravity, iar organizatorii au dat drumul unui foc de artificii în interiorul clubului, moment în care a izbucnit incendiul. Flăcările au cuprins un stâlp din club, care era acoperit cu burette. Focul s-a extins cu repeziciune, din cauza spaţiului mic şi a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbuşit peste tinerii aflaţi în club. Ceilalţi s-au călcat pur şi simplu în picioare pentru a se salva.


   

  bilant-explozie-club-colectiv-339173

  Bilanţ oficial al iadului din Club Colectiv: 27 de morţi, 184 de răniţi

  Bilanțul oficial al victimelor, în acestă dimineață, este de 27 de morți, 184 de răniți, din care 146 au rămas în spitale. Răniții au fost transportați la spitalele Floreasca, Universitar, Spitalul de Arși, Colțea, Militar, Sf. Ioan. Bagdasar, Elias, SRI și spitalul MAI.

  Ministrul Nicolae Bănicioiu a îndemnat potenţialii donatori de sânge să nu se înghesuie astăzi, ci să vină şi în zilele următoare.


  marturie-club-colectiv-339175

   

  Dr. Monica Pop: Șapte răniți sunt într-o stare foarte gravă, nu știu câți vor supraviețui

  “Am văzut un pacient carbonizat care este neidentificat, nu vorbea, era într-o stare de șoc atât de mare încât nu vorbea. 7-8 pacienți au leziuni oftalmologice foarte grave, nu știu ce șanse de supraviețuire au. Unul și-a pierdut vederea. La unii sunt arsiuni de o gravitate. Deocamdată se intervine pentru a le salva viața. Erau prinși de funingine. Mă întreb cum poate trăi cineva fără vedere, care a văzut și acum nu mai vede”, a declarat șefa Spitalului de Oftalmologie, Monica Pop, prezentă la Spitalul de Arși din București.


   

  stucan

  Mărturie din iadul care a ucis 26 de tineri: Un jurnalist povesteşte dezastrul

  Costin Ştucan, a postat pe pagina sa de socializare o mărturie cutremurătoare:

  “Am mers acolo, dar n-am fost în stare să scot telefonul din buzunar. Am văzut paramedici făcându-i masaj cardiac cu rândul unui tânăr întins inert pe o targă, în timp ce prietena voia să-l aducă înapoi frecându-i disperată palma. Am văzut alți paramedici, și alții pompând mecanic cu palmele în sternul altor tineri care nu se vedeau. Am văzut băieți arși, tremurând în stare de șoc, fete plângând, asistente fugind dezorientate cu pungile de plasmă. Zeci de salvări, zeci de mașini de pompieri”.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img