More


  BĂTAIE între doi FRAŢI pentru MOŞTENIRE. Unul dintre ei a ajuns la SPITAL

  - Advertisement -

  bataie1

  Pe fondul unor neînțelegeri cu privire la o mostenire, doi fraţi din Gherţa Mică s-au luat sâmbătă la bătaie.

  Scandalul a fost sesizat polițiștilor în jurul orei 13:00, de către Vasile R., de 67 ani. Acesta a reclamat faptul că fratele său i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului cu un cârlig de la fântână.

  La fata locului s-au deplasat lucrătorii Sectiei nr. 8 Gherţa Mică, care au constat faptul că scandalul dintre cei doi s-a produs pe fondul unor discuţii contradictorii în legătură cu o moștenire, respectiv Gavrilă R., de 64 ani, i-a aplicat fratelui sau mai multe lovituri în zona capului cu un cârlig din lemn.

  bataie2

  La un moment dat cârligul s-a rupt în mai multe bucăţi și fratele mai mare a luat o bucată din acest cârlig şi i-a aplicat la rândul său mai multe lovituri lui Gavrilă R. Dintre cei doi frați, doar bărbatul de 67 ani a fost transportat la UPU Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale întrucât prezenta leziuni la nivelul capului.

  bataie3

  Având în vedere faptul că cei doi bărbați Şi-au aplicat reciproc lovituri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img