BUCURIE pentru PREŞCOLARII de la Grădiniţa MONDIALAgradi

Preşcolarii de la grădiniţa “Mondiala”, care aparţine de Grădiniţa “Dumbrava Minunată” au, spre bucuria lor, un loc de joacă dotat cu toate cele necesare în urma investiţiei făcută de primăria Satu Mare. Acest loc de joacă a fost inaugurat ieri dimineaţă de primarul Dorel Coica, alături de cadre didactice, preşcolari şi părinţii acestora.

gradi2

Dotări necesare
Evenimentul a avut loc într-un cadru de toamnă (plin de bogății ale anotimpului prezent, dovleci, porumb, floaraea soarelui etc), atent pregătit de cadrele didactice ale gradiniței, la care au participat oficialități precum primarul Dorel Coica, şeful Serviciului Buget Învăţământ din cadrul Primăriei, Anca Marinescu, inspectorul de specialitate Leontiona Ghiț, reprezentanți ai Asociației Părinților, Ciorcaș Diana, Vald Susan, directori ale instituțiilor de învățământ preșcolar din Satu Mare.
Încă de la început, directorul grădiniţei, Nicoleta Mihali, a apreciat investiţia şi a mulţumit atât Primăriei cât şi Consiliului Local Satu Mare. “Aceste eveniment reprezintă o mare bucurie pentru copii acestei grădiniţe. În era informaticii, copii au mare nevoie de joacă. Noi azi remarcăm existenţa acestor aparate de joacă din curtea grădiniţei. Mulţumesc tuturor pentru ca acest lucru să poată fi realizat, şi tot ce s-a fâcut aici s-a făcut pentru copii, care până acum nu au avut parte de un astfel de teren de joacă”, a spus Nicoleta Mihali.

gradi4
Aprecieri la investiţiile realizate la Grădiniţa Mondiala a făcut şi inspectorul pentru învăţământul preşcolar, Leontina Ghiţ. “Mă bucur că nu a trecut decât o zi de la un alt eveniment similar, şi azi se repetă un lucru bun şi frumos. Pentru aceşti copii, aceste aparate de joacă reprezintă o bucurie şi este un prim pas după care vor urma alte investiţii. Mă bucur că autorităţile locale înţeleg nevoile învăţământului şi credem cu toată tăria că nimic nu este mai important decât învestiţia în educaţie”, a spus Leontina Ghiţa.

gradi3

Investiţiile în învăţământ continuă
Primarul Dorel Coica a reafirmat faptul că pe durata mandatului său învăţământul rămâne principala prioritate şi că investiţiile în sistem vor continua. “Mă bucur extrem de mult că particip la acest eveniment desoebit. Rămân în continuare ferm pe poziţia că trebuie să investim în copii. Sunt unul dintre oamenii care iubeşte învăţământul şi viaţa medicală. Învăţământul este prioritatea mea numărul unu. Vă asigur că Grădiniţa Mondiala va rămâne aici încă cel puţin patru ani. Mai mult decât atât, avem în vedere un proiect de reabilitare a acesteia”, a mai spus edilul şef.

gradi5

 

Program artistic
În continuare, alături de cei mici, primarul Dorel Coica şi directorul Nicoleta Mihali au tăiat panglica inaugurală, iar cei mici au pregătit un frumos program artistic. Cei 122 de copii din cele 5 grupe, costumați în fructe și legume specifice toamnei (ardei, roșii, struguri,morcovi etc) au fost pregătiți cu multă dragoste și profesionalism de cadrele didactice, în vederea susținerii unui mic program artistic, în ton cu anotimpul.

gradi6
Cadrele diadactice implicate au fost Scurtu Mirela, Bumb Cristina- grupa mijlocie, Buriceanu Alina, Neagoe Alexandrina- grupa mijlocie, Seleș Andrada , Surger Laura- grupa mică, Chiorean Mariana, Bontya Ildiko- grupa mare, Geoltan Carmen , Chiriloaia Ana- grupa mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts