CODUL Rutier, CĂLCAT în PICIOARE. Un şofer PENAL a FUGIT de POLIŢIŞTItrafic1

Unii şoferi încalcă fără pic de ruşine prevederile Codului Rutier. Astfel, luni seara, polițistii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug l-au depistat în trafic, pe raza localității Viile Satu Mare, pe B. Ionuț, în vârstă de 31 ani, din Mădăras, în timp ce conducea un autoturism marca Renault, având dreptul de a conduce anulat.

trafic2

Cu ocazia legitimării acesta a declarat date de identificare false, după care s-a urcat la volan, sub pretextul ca şi-ar căuta documentele de identitate, demarând în trombă de la fața locului.

Polițiștii l-au urmărit și au găsit autoturismul abandonat în pădurea situtată la marginea localitații Viile Satu Mare.

trafic3

Conducătorul autoruismului a fost prins de polițiști iar acum este cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de fals privind identitatea și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice avand dreptul de a conduce anulat.

Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza o actiune rutiera care vizeaza depistarea conducatorilor auto care circula cu viteza peste limita legal admisa, precum si portul centurii de siguranta, pe autostrada A2, km 88, pe sensul Bucuresti-Cernavoda, joi, 24 septembrie 2009.

De asemenea, polițiștii Sectiei 9 Negresti Oaș, l-au depistat în trafic pe raza localității Racsa, pe N. Vasile de 38 ani, din Racșa, în timp conducea un autoturism înmatriculat în Anglia, fără a poseda permis de conducere de nicio categorie. Celui in cauza i s-a intocmitdosar penal.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts