More


  Comisia juridică a avizat începerea urmăririi penale a Elenei Udrea

  - Advertisement -

  elena-udrea-catuse

  Comisia juridică a Camerei a avizat, vineri, cererea DNA pentru începerea urmăririi penale a Elenei Udrea. Pe de altă parte, cererile DNA de reţinere şi arestare nu au întrunit numărul de voturi pentru aprobare, fiind înregistrate 11 voturi “pentru”, faţă de 12 necesare pentru aviz.

  Cererea DNA pentru începerea urmăririi penale a Elenei Udrea a întrunit 19 voturi “pentru”, 2 “împotrivă” şi un vot anulat, a anunţat vicepreşedintele comisiei Ciprian Nica. Cererea DNA de reţinere nu a întrunit însă numărul de voturi necesare pentru aprobare, fiind înregistrate 11 voturi “pentru”, faţă de 12 necesare pentru aviz. Astfel, au fost 11 voturi “pentru”, opt “împotrivă”, 2 abţineri şi un vot anulat, la şedinţa comisiei fiind prezenţi 22 de deputaţi. Solicitarea DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Elena Udrea nu a fost nici ea aprobată, vicepreşedintele comisiei Ciprian Nica precizând că 11 deputaţi s-au pronunţat “pentru”, 7 “împotrivă”, 3 s-au abţinut şi un vot a fost anulat.

  Nica a declarat că membrii comisiei urmează să precizeze în raport rezultatul votului şi faptul că nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru aprobarea cererilor de încuviinţare a reţinerii şi a arestării, iar plenul Camerei va decide.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img