More


  Comitetul Executiv al PSD va avea şedinţă în Negrești-Oaș

  - Advertisement -

  psd01

  Noua echipă de conducere a PSD se va întruni peste trei săptămâni la Negrești Oaș în județul Satu Mare pentru a lua parte la prima ședință de Comitet Executiv Național. A doua zi de ședință, respectiv Biroul Politic Național se va desfășura pe Valea Vișeului, în Maramureșul istoric.

  PSD Satu Mare, o organizaţie respectată la nivel central
  Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni în cadrul primei ședințe a noii conduceri alese duminică că următoarea întâlnire va avea loc peste trei săptămâni la Negrești-Oaș, în Țara Oașului. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat, Mircea Govor, a declarat că decizia conducerii centrale de a organiza prima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional la Negreşti-Oaş a fost o supriză plăcută, care subliniază respectul şi recunoştinţa de care se bucură PSD Satu Mare în rândul liderilor centrali. Mai mult, Mircea Govor a purtat discuţii cu preşedintele naţional al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pentru a întreprinde o nouă vizită în judeţul Satu Mare. “Pot să spun în premieră că Comitetul Executiv Naţional – care după Congres este cel mai important for al partidului – va veni la Satu Mare, mai exact la Negreşti-Oaş. Am ales să mergem acolo pentru că este o zonă foarte frumoasă din judeţul nostru. Va veni premierul Victor Ponta, care este membru în Comitetul Executiv, va veni preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, va veni şi preşedintele Consiliului Naţional, doamna Rovana Plumb, toţi preşedinţii de organizaţii din ţară şi membrii Biroului Permanent. Deci, cei mai importanţi oameni din partidul nostru vor fi la Satu Mare. Eus pun că domnul preşedinte Liviu Dragnea apreciază foarte mult Organizaţia Judeţeană a PSD Satu Mare şi ne face această onoare. Este o supriză extraordinară pentru mine, iar domnul Dragnea mi-a promis că după Congres ne vom întâlni la Satu Mare” a declarat Mircea Govor.

  BPN se întruneşte în Maramureş
  Totodată, în a doua zi va avea loc, în Maramureș, ședința de Birou Politic Național al PSD. „Am transmis domnului președinte Liviu Dragnea invitația de a veni în Maramureș, duminică, 18 octombrie, la Congres, iar luni dimineață invitația a fost reiterată de noul vicepreședinte, deputatul de Maramureș, Gheorghe Șimon și se pare că a fost acceptată. Pot să vă spun că prima ședință de Comitet Executiv Național se va desfășura la Negrești Oaș în Satu Mare, urmată a doua zi de ședința de Birou Politic Național în Maramureș, undeva în Maramureșul voievodal”, a declarat Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

  Liderul social-democraților maramureșeni a precizat că astfel de ședințe vor avea loc din de în ce mai des în teritoriu în perioada următoare. „Ședințele de Comitet Executiv Național vor fi organizate din ce în ce mai des în teritoriu în perioada următoare. Nu bucurăm că prima întâlnire este în zona noastră și asta vine ca o consec ință firească a faptului că Liviu Dragnea este primul președinte al PSD din afara Bucureștiului”, a mai adăugat Zetea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img