Cauţiune record pentru Elena Udreaudrea

Elena Udrea a ajuns la DNA, vineri, înainte de ora 14.00, pentru a da declaraţii în noul dosar în care este acuzată de fapte de corupţie.

La ieşirea din sediul direcţiei, în jurul orei 20.15, Elena Udrea a declarat că procurorii au dispus în cazul său măsura controlului judiciar pe cauţiune.

“Cauţiunea este record în România. Nu s-a mai întâmplat ca cineva să fie pus sub control judiciar pentru o cauţiune de 5 milioane de lei. În condiţiile în care DNA mi-a sechestrat toate bunurile pe care le am, toate conturile, toate bunurile mobile şi imobile. Cu condiţia să depun această cauţiune în termen de cinci zile, trei fiind de weekend. Spuneţi-mi dacă nu vi se pare că este o vânătoare a Elenei Udrea. Este fără precedent în România ce se întâmplă”, le-a declarat Udrea jurnaliştilor, precizând că, dacă nu plăteşte, se va cere o măsură mai grea împotriva sa.

Elena Udrea a revenit la DNA, vineri, pentru a da declaraţii în noul dosar în care este acuzată de fapte de corupţie şi a arătat că a venit pregătită să dea o declaraţie, dar ţine să menţioneze că nu consideră normală respingerea cererii ei de recuzare a procurorului care instrumentează dosarul său, decizie care a fost dată tot de un procuror DNA.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts