Florin Salam vrea să cânte cu Toto Cutugno!2

Toto Cutugno a ajuns la Focşani, unde a cântat pe scena Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului Bachus 2015. Pe lângă faptul că s-a declarat fascinat de vinul de Vrancea, renumitul artist şi-a exprimat dorinţa de a face un duet cu Florin Salam.

Cântăreţul italian, în vârstă de 72 de ani, care a învins de două ori lupta cu cancerul la prostată, are doar cuvinte de laudă la adresa ţării noastre, pe care spune că o iubeşte.

Acesta a mărturisit că a rămas impresionat de omenia românilor şi a dezvăluit chiar şi faptul că a avut angajată în casa lui din Italia o conaţională de-a noastră cu care s-a înţeles foarte bine. În plus, el a spus că şi-ar dori colaborări cu nişte artişti de la noi, numindu-i pe Florin Salam şi pe Dan Bittman.

 3

“Când am ajuns pe aeroport, am cunoscut un grup de români, care ascultau un cântăreţ care se numeşte Florin Salam. Am căutat pe internet şi am rămas impresionat de această muzică ţigănească, cu influenţe arabe. Mi-ar plăcea să fac un duet cu el. Îmi place muzica sa. Un alt artist care îmi place este solistul de la Holograf, Dan Bittman. Foarte bun”, a declarat Toto pentru “Monitorul de Vrancea”.

Marele artist le-a transmis vrâncenilor că ar vrea ca vinul lor să fie cunoscut în toată lumea, pentru că au un vin special. “Şi noi avem vin în Toscana, dar acesta este un vin special. Am băut un vin roşu minunat din această regiune”, a spus acesta.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts