More


  GRĂDINIŢĂ nr. 7 a fost bine DOTATĂ. PREŞCOLARII au organizat o SĂRBĂTOARE a TOAMNEI

  - Advertisement -

  gradi

  Preşcolarii de la Grădiniţa Nr. 7 din municipiul Satu Mare au acum condiţii optime de joacă şi de recreere. Prin investiţiile făcute de Primăria Satu Mare, în curtea grădiniţei au fost montate diferite aparate de joacă pentru cei mici, iar bucătăria a fost dotată cu două aragaze performante. Aceste investiţii au fost recepţionate azi de primarul Dorel Coica.

  gradi1

  Investiţiile făcute de Primăria Satu Mare la această grădiniţă se cifrează la 45.000 de lei din care 30.000 de lei pentru montarea aparatelor de joacă din curte, şi 15.000 de lei pentru cele două aragaze profesionale din bucătărie.

  gradi3

  Directorul grădiniţei, Doina Şuta, a arătat că investiţiile făcute de Primăria Satu Mare la Grădiniţa nr. 7 sunt binevenite şi apreciate atât de cadrele didactice cât şi de preşcolari şi părinţii acestora.

  gradi4

  Odată cu recepţionarea lucrărilor, mici preşcolari au organizat şi o sărbătoare dedicată toamnei în cadrul căreia au demosntrat că sunt harnici.

  gradi5

  Primarul Dorel Coica a lăudat hărnicia celor mici şi a punctat faptul că, cel puţin pe durata mandatului său vor continua investiţiile în sistemul de învăţământ sătmărean.

  gradi6

  Pentru Grădiniţa nr. 7 se află în proces de implementare un proiect, aflat în fază de studiu de fezabilitate, prin care unitatea va fi reabilitată integral. Valoarea acestui proiect se ridică la circa 70.000 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img