More


  Hoţii MINORI îşi fac de CAP. Doi dintre ei au fost PRINŞI

  - Advertisement -

  minori1

  Numărul infracţiunilor de furt comise de minori sunt tot mai multe în ultima perioadă. Dintre hoţii minori au fost prinşi ieri de poliţiştii sătmăreni.

  Astfel, ieri, în jurul orei 17,00, polițiștii Poliţiei oraşului Ardud au fost sesizati de către M. Ildico, de 46 de ani, din Ardud, despre faptul că fiului său i-ar fi disparut, de la domiciliul acestuia, un telefon mobil marca Samsung Galaxi Ace, în valoare aproximativă de 600 lei.

  minori2

  În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat autorul, fiind vorba despre un minor în vârstă de 13 ani care a pătruns în locuință de unde a furat telefonul mobil. Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

  Tot ieri, poliștii Postului de Poliție Moftin au reușit identificarea și prinderea autorului furtului comis în data de 29 septembrie. Este vorba despre un minor în vârstă de 15 ani, din Domănești, care a furat dintr-un autoturism parcat în fața locuinței persoanei vătămate două telefoane mobile în valoare de 400 lei.

  minori3

  A fost recuperat doar unul din cele două telefoane, acesta fiind predat proprietarului. În cauză cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img