More

  Jaclyn Swedberg, fără machiaj şi lumini

  a

  Unul dintre cele mai apreciate modele Playboy reprezintă o încântare pentru paparazzii chiar şi atunci când nu este machiată şi aranjată pentru vreo şedinţă foto incendiară. Jaclyn Swedberg a fost surprinsă recent la plajă, alături de iubitul său, într-o formă de invidiat, fără farduri sau lumini strălucitoare!

  Jaclyn Swedberg are 25 de ani, iubeşte actoria şi se poate lăuda cu numeraose apariţii în celebra revistă pentru bărbaţi. De fiecare dată când apare la plajă, tânăra face spectacol, căci formele sale ameţesc pe orice reprezentant al sexului tare.

  Tânăra arată aproape perfect chiar şi fără Photoshop, drept dovadă stau cadrele surprinse de paparazzii zilele trecute pe o plajă din California.

  Jaclyn s-a născut în San Pedro, California, şi a devenit cunoscută după ce a acceptat să pozeze sexy pentru revistă dedicată bărbaţilor, Playboy. Mai apoi, dornică să depăşească acest statut, şi-a încercat norocul în actorie. Bruneta sexy i-a convins pe producătorii de la Hollywood să îi ofere o şansă şi astfel a primit câteva roluri, cele mai notabile apariţii fiind în Snake and Mongoose, Muck şi viitorul Muck: Feast of Saint Patrick.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE