More


  Mărfuri CONTRAFĂCUTE, depistate la SATU MARE. Acestea erau VÂNDUTE într-un MAGAZIN

  - Advertisement -

  marfuri1

  În timp ce se aflau într-o acţiune punctuală pe strada Martirilor Deportaţi din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins vineri o femeie, care oferea spre vânzare diferite produse, care purtau însemnele unor mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.

  marfuri2

  În urma verificărilor, jandarmii au identificat o femeie în vârstă de 38 de ani, din Satu Mare, care, în incinta unui magazin, oferea spre vânzare 54 articole sportive diferite, inscripţionate cu mărci cunoscute, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci. Este vorba despre opt perechi pantaloni trening, două costume sport din material fâş, 17 costume sport din material textil, 14 perechi pantofi sport, cinci căciuli, opt perechi pantofi sport, toate produsele fiind inscripţionate cu mărci de renume.

  marfuri3

  Jandarmii au confiscat aceste produse şi au fost depuse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare pentru continuarea cercetărilor. Prejudiciul estimat este de aproximativ 7.000 lei.

  Pe numele persoanelor în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiuni de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, dosarele urmând a fi înaintate către I.P.J. Satu Mare.

  marfuri4

  Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane care oferă spre vânzare astfel de produse.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img