More


  Şapte VACI, SECHESTRATE de DSVSA. VEZI aici care a fost MOTIVUL

  - Advertisement -

  VACI

  Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au decis, în cursul acestei săptămâni, să reţină şapte vaci cumpărate de către o fermă din judeţ.

  Decizia a fost luat din cauza faptului că animalele au fost achiziţionate fără documentele prevăzute de legislaţia sanitară veterinară în vigoare.

  VACI1

  Se pare că acest caz este mai complicat decât pare la prima vedere, astfel că acest caz a fost predate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

  Directorul DSVSA, Nicolae Dumuţa, a arătat că, în urma cercetărilor făcute de inspectorii instituţiei, animalele au identificate şi în acte, însă acestea vor fi păstrate sub sechestru până ce Poliţia va finaliza ancheta.

  Chiar în cursul acestei săptămâni, prefectul Eugeniu Avram a solicitat înteţirea controalelor în ceea ce priveşte mişcarea animalelor în judeţ, pornidu-se de la faptul că, săptămâna trecută a fost depistat un transport ilegal de animale din Ungaria spre România.

  VACI2

  Tot în cursul acestei săptămâni, inspectorii DSVSA au aplicat o amnedă de o mie de lei unui fermier din Racşa pentru cumpărarea de animale fără documentele prevăzute de legislaţia sanitară veterinară în vigoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img