Satu Mare la Miss World 2015! Natalia Ioana Oneţ va reprezenta ţara noastră în China2

Faptul că la Satu Mare sunt cele mai frumoase fete din România nu mai este o noutate. Tocmai de aceea, o nouă frumuseţe de pe meleagurile nostre va reprezenta România la Miss World. Modelul Natalia Ioana Oneţ, în vârstă de 26 de ani va fi prezentă la Sanya, China, la concursul de frumuseţe care adună cele mai exponenţiale amazoane din lume, între 21 noiembrie şi 20 decembrie.

Natalia e stabilită de ani buni în capitală, are la activ sute de prezentări de modă, şedinţe foto şi a apărut în videoclipuri celebre, precum cel al băieţilor de le Trei Sud-Est. Are şi o latură sensibilă, se ocupă de proiecte şi activităţi umanitare pentru copii şi orfelinatele din România. A mai câştigat concursuri de frumuseţe de-a lungul anilor, Miss Boboc C.N. D-na Stanca, un loc trei la Miss Universe România 2009, dar şi titlul de Miss Hostess în 2011. Natalia a fost, de asemenea, imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, a prezentat pentru Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato – unul dintre designerii care creează ţinutele pentru Lady Gaga.

Are o bogată experienţă în televiziune şi se laudă că vorbeşte fluent patru limbi străine – engleză, franceză, spaniolă şi italiană. Tânăra a practicat scrima şi spune că este pasionată de călătorii, psihologie, schi, echitaţie şi înot.

Frumoasa sătmăreancă va pleca în China pentru marele concurs al cărei finală va avea loc pe 19 noiembrie. Atunci118 candidate vor „lupta” pentru titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume”, dar şi pentru marele premiu în valoare de 100.000 de dolari.

foto: facebook.com / preluat http://lifes.ro/

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts