More


  SPITALUL din TURŢ, READUS la VIAŢĂ. AJUTOR pentru VÂRSTNICII din OAŞ

  - Advertisement -

  turt1

  După ce mai bine de 20 de ani Spitalul din Turţ a zăcut în paragină, acum a fost readus pur şi simplu la viaţă.

  Prin intermediul unui proiect, Asociaţia ASSOC, în colaborare cu Primăria şi Consilioul Local Turţ, a amenajat acest spital şi l-a transformat în trei structuri de economie socială, care au fost lansate azi într-un cadru festiv.

  turt2

  În cadrul spitalului va funcţiona astfel, Centrul rezidenţial “Viavalis” Oaş, în cadrul căruia cele 24 de saloane ale spitalului au fost transformate într-un centru de îngrijire a celor vârstnici, oferindu-li-se bătrâneţi liniştite.

  turt6

  În aceeaşi locaţie va funcţiona şi un serviciu de îngrijiri medicale a vârstnicilot la domiciliu, un program autorizat furnizat de Asociaţia “Sănătate şi Solidaritate”.

  turt3

  Tot aici, a fost înfiinţată o firmă de catering numită “Carul cu bunătăţi” care va oferi servicii de specialitate atât pentru evenimente cât şi pentru diferite instituţii sau firme.

  turt4

  În urmă cu circa două săptămâni, tot la Turţ a fost inaugurat şi un centru de meditaţii pentru elevii din comună şi din toată Ţara Oaşului.

  turt5

  Valoarea totală a investiţiilor realizate la Turţ se cifrează la circa 2,9 milioane de lei şi au fost create 22 de noi lopcuri de muncă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare