More


  TÂLHARI tot mai inventivi. VEZI cum PROCEDEAZĂ aceştia

  - Advertisement -

  oua1

  Tâlharii şi hoţii din ziua de azi găsesc tot felul de metode pentru a-i înşela sau a-i fura pe oamenii cinstiţi. Se folosesc până şi de ouă pentru a-şi duce la îndeplinire planurile.

  De câteva zile circulă pe internet o atenţionare prin care este descris, cu lux de amănunte, o nouă găselţinţă a acestora. Ideeea, pe cât este de simplă, pe atât este de ingenioasă. În cazul în care un şofer ajunge cu maşina într-o intersecţie, are şanse mari ca tâlharii să-i arunce pe parbriz câteva ouă.

  oua2

  Primul instinct al şoferului este să cureţe parbrizul cu ştergătoarele aruncând, totodată, apă sau lichid de spălat parbrizul. Problema este că în contact cu aceste lichide, ouăle se întăresc şi formează o mâzgă deasă pe parbriz. În acest caz, şoferul este nevoit să coboare şi să cureţe manual parbrizul.

  oua3

  În intervalul de timp în care şoferul a coborât din maşină pentru a-şi curăţa parbrizul păoate deveni victima unui furt sa a unei tâlhări. Cu alte cuvinte, dacă vi se întâmplă aşa ceva, nu opriţi decât într-un loc sigur pentru a vă curăţa parbrizul maşinii.

  Din fericire, cel puţin până deocamdată, nu avem înformaţii că s-ar fi acţionat în acest fel şi la Satu Mare. Paza bună, însă, trece primejdia rea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img