More


  ZIUA ARMATEI, celebrată SOLEMN la SATU MARE. GALERIE FOTO cu manifestările de la MONUMENTUL EROILOR

  - Advertisement -

  armata1

  Ziua Armatei a fost sărbătorită, azi dimineaţă, într-un cadrul solemn la Satu Mare, manifestările fiind organizate la Monumentul Eroilor.

  armata2

  La această sărbătoare a participat şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, care, la sosirea sa pe platoul din faţa Monumentului, a trecut în revistă Garda de Onoare.

  armata3

  Alături de ministrul Mircea Duşa, la eveniment au mai fost prezenţi ministerul secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării, Gabriel Leş, prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Alfatter Tamas, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, veterani de război, reprezentanţii instituţiilor subordonate Ministerului Apărării şi a Ministerului de Interne, reprezentanţii instituţiilor deconcentrate, elevi, sau simpli cetăţeni.

  armata4

  În continuarea manifestărilor, un sobor de preoţi au oficiat un Te-Deum şi au ridicat un parastas în memoria eroilor căzuţi pe câmpurile de luptă.

  armata5

  S-a trecut apoi la depunerea de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor.

  armata6

  armata7

  Au fost depuse coroane din partea Guvernului României, a Ministerului Apărării, a Prefecturii, Consiliului Judeţean, a veteranilor de război, a instituţiilor din judeţ dar şi din partea unităţilor şcolare sau a partidelor politice.

  armata8

  Manifestarea de la Satu mare s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.

  armata9

  armata10

  Manifestările dedicatei Zilei Armatei Române vor continua azi, de la ora 12.30, la Ansamblul Monumental „Glorie Ostaşului Român” din Carei, unde este anunţată şi o grandioasă paradă militară.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img